2008-04-25

Verkiezing Friese Ondernemer van het Jaar 2008


Op dinsdag 22 april jl. heeft de Finale van de Verkiezing Friese Ondernemer van het Jaar 2008 plaatsgevonden op een wel heel bijzondere locatie, namelijk in een hangaar op de Militaire Vliegbasis in Leeuwarden. Stenden University Hotel heeft in samenwerking met Meeting-U de catering op deze avond verzorgd. Voor de minor Project Management van de hotelschool hebben Boudewijn Mintjens & Bob Schwering deze cateringpartij vanaf de voorbereiding tot de uitvoering gecoördineerd onder begeleiding van Albert Kooy & Anton van der Sluis.

Zowel wij als alle gasten hebben de catering ervaren als een innovatief en culinair hoogtepunt. Het diner werd geserveerd onder de naam "Street-Food".

Dit houdt in dat alle 10 gangen bestonden uit verschillende kleine, maar culinair hoogstaande, gerechten welke werden gepresenteerd in verschillende disposable materialen.

De dag na afloop van het evenement bereikte ons via de heer Robert Veenstra, de welgemeende complimenten van de heer Nijpels (ex-commissaris van de Koningin voor de provincie Friesland).

Natuurlijk hopen wij ook volgend jaar weer de catering te mogen verzorgen voor dit toch wel bijzondere evenement.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Dat Meeting-U en de Stenden University Hotel dit soort evenementen vaker mogen organiseren, top!

9:44 p.m.  

Een reactie posten

<< Home