2008-02-27

Het gevoel van...

Afgelopen weekend heeft er weer een succesvol "Kruip in de huid van..." plaats gevonden.

Na een introductie en rondleiding door de Stenden University, kregen de ouders een 5-gangen proefwerk van de Nieuwe Nederlandse Keuken. Ook kregen ze een introductie in de belangrijkste lesmethode van Stenden University, genaamd Probleem Gestuurd Onderwijs (PGO). Het daaropvolgende etiquette college bereidde de ouders voor op de uiteindelijke verzorging van hun eigen lunch. Om deze educatieve dag af te sluiten kregen de ouders een wijncollege, waarin de nodige wijnen werden geproefd. Op zaterdagavond zijn we met z'n allen op kroegentocht gegaan, van de Irish pub tot de Doelensteeg tot uiteindelijk het fameuze Club Noa.

Om de week af te sluiten werden de ouders getest op hun kennis door middel van de Progress test die zij glansrijk behaald hebben. Na de uitreiking van het certificaat "Hotello in spe" werd er getoost op het succesvolle weekend.

Op de volgende data zal dit arrangement weer worden aangeboden:
9 t/m 11 mei 2008
13 t/m 15 juni 2008

Wilt u graag aan een "Kruip in de huid van..." weekend deelnemen? Neemt u dan contact op met reserveringen tel. (058)244 11 88 of e-mail hotel@chn.nl