2008-02-18

Nieuw managementteam, nieuwe mogelijkheden.

Vorige week is het nieuwe management team van Stenden University Hotel begonnen!

Het schooljaar op de hotelschool is ingedeeld in 4 modules van ieder 10 weken. Door dit systeem is het zo dat iedere hotelschool student minimaal 5 weken per schooljaar praktijk loopt in het leerbedrijf ‘Stenden University Hotel’. U zult misschien nu wel denken: een moduul duurt 10 weken en een student loopt slechts 5 weken praktijk? Dit komt doordat de andere 5 weken, theorieweken zijn. Dit houdt in dat de studenten de opgedane kennis van de theorieweek kunnen toepassen tijdens hun praktijk week.

Vorige week is er dus weer een nieuwe groep hotelschool studenten hard aan de slag gegaan om de kwaliteit van het Stenden University Hotel te behouden, en, waar de mogelijkheid zich voordoet, te verbeteren.

Dit management team gaat voor de komende 10 weken het Stenden University Hotel draaiende houden en het voor u zo aantrekkelijk mogelijk maken om bij ons te verblijven. Door deze managementwissel is het mogelijk dat er zich veranderingen voor zullen doen binnen het hotel, en wij, als team gaan er alles aan doen om te zorgen dat dit allemaal positieve veranderingen zijn.