2006-05-23

Nieuwe producten in IF


De afgelopen weken hebben Thomas Schmitt en Pieter de Ronde een nieuw concept voor de IF ontwikkeld, waarbij gekozen is voor breed een scala aan luxe producten. De foto toont de presentatie van de nieuwe producten aan de medewerkers van Hotel Wyswert. Deze week zullen de reacties van de gasten van de IF gepeild worden om aan de hand daarvan het definitieve assortiment te bepalen.

5 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Allemaal leuk en aardig zo'n nieuw concept; maar voortaan is het misschien ook een idee om rekening te houden met de belangrijkste doelgroep van de IF!? Naar mijn weten zijn dit studenten, die gewoon een lekker belegd (luxe) stokbroodje o.i.d. willen eten.

Ik snap dan ook niet waarom er met zo'n belachelijk duur concept op de proppen wordt gekomen wat totaal niet past bij de doelgroep. Hartstikke leuk en aardig die broodjes, maar ga ze lekker in de stad verkopen, in een drukke winkelstraat. Daar kun je wel broodjes verkopen rond de 4/5 euro. Maar doe dat niet in de IF, waar 95% van de mensen "stage loopt" en dus niet hoeft te worden betaald.

Waarschijnlijk zijn de kosten wel erg hoog voor de IF zoals de "huur" en/of het "handige' zelf service buffetje... geld moet toch ergens vandaan komen.

Wat een genieën zeg die Schmitt en de Ronde, je kunt toch op je klompen aanvoelen dat dit nooit een succes wordt! Ze zullen ook wel erg verrast zijn door de reacties van de gasten van de IF, haha!

Al met al een verspilling want geld, moeite en tijd.. Leren ze het dan nooit op de CHN..

3:35 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Het is heel erg leuk om te experimenteren met nieuwe concepten. En ik weet dat blijven innoveren erg belangrijk is in de hospitality industrie maar ik ben bang dat in dit geval het doel voorbij geschoten is. Hotel Wyswert en de CHN moeten wel blijven begrijpen dat het nog steeds wel studenten zijn en niet een trendy rijke doelgroep.
Hopelijk gaat de directie dit snel inzien en kunnen we weer goeden broodjes eten tegen een redelijke prijs, zoveel kosten kan je niet hebben.

4:01 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ik ben het hier helemaal mee eens Bart. Ik was ook vebaasd over de prijzen opeens in de IF vandaag. Reden voor mij om verder te lopen naar de SAM. Daar aangekomen bleek dat het assortiment ook was beperkt tot een schrale aantal broodjes en drankjes. Waar is de kwaliteit gebleven, waar zijn de fijne producten gebleven die ons leven in de tijd tussen de lessen en meetings veraangenaamden? Ik weet niet wat er met Wyswert aan de hand is maar ik en mijn mede studenten zijn niet tevreden met het huidige aanbod. Innovatie moet geen equivalent worden van ontevredenheid...I rest my case!

4:01 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

ik heb zin in een pannenkoek!

4:22 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Wil wel maar heb geen geld...

4:37 p.m.  

Een reactie posten

<< Home