2007-05-09

Interview Weight Watchers

Weight Watchers is een van de vele vaste gasten van Hotel Wyswert. Een keer per week, twee dagdelen, komen zij om workshops te geven in een van de vergaderruimten die Hotel Wyswert biedt. Wij hebben een kort interview gehouden met Yvonne Pander, over haar bevindingen in Hotel Wyswert.

Waardoor komt het dat u zo regelmatig terug komt in Hotel Wyswert?
Het is heel moeilijk om een geschikte locatie te vinden in Leeuwarden. Hotel Wyswert is een mooie accommodatie, met goede faciliteiten en voldoende parkeergelegenheid. Wij zijn altijd heel tevreden over de service hier. Wel vinden wij het jammer dat het hotel in grote schoolvakanties dicht is.

Wat vindt u van de sfeer in Hotel Wyswert?
Geweldig! We komen hier al een paar jaar en de service is heel stabiel. Er gaat wel eens wat mis, maar de goede service compenseert de fouten. Natuurlijk zijn wij er ook van bewust dat het een leerbedrijf is.

Wat vindt u ervan dat het hotel door studenten draaiende wordt gehouden?
Het is leuk dat alles door studenten geregeld wordt. De studenten zijn heel behulpzaam en zorgen ervoor dat de service goed is.
We hopen dat de mogelijkheid komt om in de vakanties ook door te kunnen gaan met het geven van onze workshops. Verder zijn wij heel tevreden over Hotel Wyswert en de studenten!