2008-06-09

De grote verbouwing

Donderdag 5 Juni 2008 "Marco we've got a problem." Dit bericht kreeg Marco ten Hoor donderdag ochtend. Het probleem was namelijk dat de geplande verbouwing van de lobby, front en back offices 2 weken langer zou duren dan vooraf geplant. Aangezien dit niet mogelijk was is er nog druk vergaderd en werd er later op de middag besloten om de verbouwingen dan maar 2 weken naar voren te halen.

Dit resulteerde erin dat het nodige nog geregeld moest worden. Vrijdag werd alles al leeggehaald en werd een meeting room omgetoverd in een schitterende lobby. Ook is de receptie naar de hal van de meetingrooms verplaatst en heeft de Back Office een nieuwe plaats gevonden. Dit alles vergde de nodige flexibiliteit van de medewerkers en studenten die allemaal enthousiast meewerkte aan deze verhuizing.

Het motto "vele handen maken licht werk" ging ook hier op en in no-time was alles verplaatst.

Vandaag maandag 9 juni is er dan begonnen met de verbouwing van de lobby, front en back offices. Deze verbouwing zal na de zomervakantie klaar zijn en zoals we van de bouwvakkers gewend zijn, word er flink doorgewerkt en is de tijdelijke muur die de lobby met het restaurant verbind al bijna klaar.