2007-05-24

Symposium Zorg & Gastvrijheid

Studenten van de CHN hebben op 10 mei het symposium Zorg en Gastvrijheid georganiseerd. Door de huidige ontwikkelingen binnen de zorg ontstaat er steeds meer overlap met de gastvrijheids industrie. Dit was voor de CHN aanleiding tot het organiseren van het symposium Zorg en Gastvrijheid.

Het doel van dit symposium was het samenbrengen van diverse partijen uit verschillende invalshoeken in de zorg, waarin het delen van kennis centraal stond.

Het programma van het symposium was gevuld met verschillende presentaties en paneldiscussies over 2 onderwerpen: Zorghotels en Gastvrijheid in de Zorg: luxe of noodzaak?
Martin Luik en Ramon van Empelen, beiden student IHM en lid van de projectgroep Zorg & Gastvrijheid, zijn erg tevreden over het verloop van de dag. "Hoewel ik te druk was met de organisatie om het symposium zelf bij te wonen, heb ik uitsluitend positieve reacties ontvangen," verteld Martin Luik. "De CHN heeft met deze dag zich kunnen profileren als een specialist in gastvrijheid. Daarnaast hebben we laten zien dat de CHN niet alleen interesse heeft in, maar ook wil deelnemen aan ontwikkelingen in de markt. We hebben als projectgroep hard gewerkt aan de organisatie, de lunch en de aankleding en dit kwam gelukkig goed naar voren."

Op dit moment is de projectgroep Zorg en Gastvrijheid bezig met de nazorg van het symposium. Presentaties en achtergrondinformatie zijn te vinden op de site van de CHN www.chn.nl.