2008-06-18

KRUIP IN DE HUID VAN

Afgelopen weekend het weekend van 13 juni tot 15 juni heeft er weer een Kruip in de huid van… plaats gevonden. Dit weekend was net als de voorgaande edities dan ook weer een groot succes.

Het weekend begon vrijdag om 18:00 uur veel ouders waren zo als het een echte student betaamd al vroegtijdig aanwezig. De gasten werden natuurlijk vriendelijk en met een glimlach ontvangen door het personeel van Stenden University Hotel. De gasten werden ontvangen in de tijdelijke lobby vanwege de verbouwing zoals u in de voorgaande berichten al kunnen zien. Daarna gingen de “studenten” naar de introductie lecture in het auditorium. Hierna volgde nog een rondleiding door het hotel
Na de rondleiding schoven de gasten aan tafel voor een 5-gangen proefwerk van de Nieuwe Nederlandse Keuken. Op zaterdag werd er kennis gemaakt met een van de lesmethodes van Stenden University; PGO , oftewel probleem gestuurd onderwijs. Daarop volgde een etiquette college die verzorgd werd door de restaurant manager en een eigen bereiding van de lunch in de keuken van het hotel. Als afsluiting van deze toch al leuke dag, kregen de ouders een wijncollege, waarin de nodige wijnen werden geproefd dit college werd met veel enthousiasme gegeven door een 2e jaars en de vice voorzitter van wijnvereniging dyonisius. De dag eindigde met een kroegentocht die tot in de late uurtjes doorging en er werd flink genoten van het goudgele gersten nat en ook gingen de voetjes van de vloer. 2 deelnemers van het KIDHV weekend hebben het record verbroken en waren om 05:00 uur terug in het hotel. Met een lege portemonnee want 1 van hun die had hoge nood en heel toevallig reed er net politie langs wat dus een bekeuring opleverde.

Toen op zondagmorgen de wekkers al weer vroeg door het hotel klonken werden de ouders verrast met een progress test, Dit word gebruikt als een testmethode om de voortgang van de studenten te volgen. Tijdens deze test werden de deelnemers, geheel volgens de levenswijze van de student, opgelapt met een blikje red-bull. Hierna kon met volle concentratie de progress test gemaakt worden met als resultaat hoge scores ( Hoogste score was 18 goed van de 20). Na de test werden de certificaten "Hotello in spe" uitgereikt en werd er geproost op een geslaagd weekend.
De foto's staan hieronder en binnenkort volgen er meer op de Stenden Hotel Hyves.

Bent u nieuwschierig geworden naar dit arrangement en wil je zelf ook deelnemen aan een "kruip in de huid van" weekend??
Dat kan!
Er zal weer een "kruip in de huid van" weekend plaatsvinden op 19 september, 31 oktober en 28 november 2008. Kosten per weekend 97,50 euro inclusief overnachtingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling reserveringen.
Stenden University Hotel
tel. (058)244 11 88
e-mail adres: hotel@chn.nl